10006/1 sokak no: 25 A.O.S.B ÇİĞLİ İZMİR
444 52 90
info@egebetaas.com.tr

Otomatik Kepenk

Otomatik Kepenk

Otomatik kepenk imalatı İzmir’de profesyonel ve alanında bir numarada olan Egebeta tarafından sizler için yapılmaktadır.

Kaliteli ve herhangi bir darbeye karşı dayanıklı olarak imalatı yapılan otomatik kepenk sistemleri, dış çevreden kaynaklanan tüm darbelere karşı dayanıklı olarak üretilmektedir. Güvenlik ihtiyacını tam anlamıyla karşılayan otomatik kepenk sistemleri, teknolojinin de gelişmesiyle kaliteli ve daha güvenli olmaya devam etmekte, imalatı da bu şekilde yapılmaktadır. Genellikle alaşımında alüminyum ve çelik kullanılan otomatik kepenk sistemlerinin imalatı çeşitlere ayrılmaktadır.

Her alan için farklı farklı imal edilen otomatik kepenk sistemleri ev ve ofis gibi yerler için otomatik panjur olarak, diğer amaçlarla kullanıldığındaysa monoblok ve dıştan takmalı panjur olarak da kullanılabilmektedir. Kullanımı çok kolay ve güvenli olan otomatik kepenk sistemlerinin yedek jeneratörü olmasının yanında, olası bir durumda manuel olarak da açılacak şekilde imal edilmiştir.

Uzaktan kumandalı kontrol edilen otomatik kepenk sistemlerini Türkiye’de Egebeta, İzmir’in bütün ilçelerine imalat ve montaj sağlamakta, Türkiye’nin tüm illerine montaj malzemelerini göndermektedir. Gelişmeleri ve güncellemeleri yakından takip eden uzman kadrosuyla birlikte müşterilerinin gereksinimlerini tam olarak karşılayabilmektedir.

Tags: , , ,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir